< 1 Bevezetés és áttekintés  A FőnixWEB használata  3 Menü >

2 A FőnixWEB használata

A programot elindítva megjelenik a Kezdőlap (1. ábra), ami lehetőséget ad a bejelentkezésre, regisztrációra, elfelejtett jelszó pótlására, stb. (lásd: Bejelentkezés nélkül elérhető funkciók fejezet).


1. ábra Kezdőlap

1. ábra Kezdőlap

Bejelentkezés nélkül csak a Névjegy és ez a dokumentáció érhető el a Felhasználói leírás menüponttal. A bejelentkezés előfeltétele a Regisztráció.


A FőnixWEB felhasználói két csoportba sorolhatók. Az egyik csoportba a Család orvosok (és asszisztensek) tartoznak, a másik csoportba a Lakossági felhasználók.

Családorvosok (és asszisztensek) azok lehetnek, akik hozzá rendelhetők a kapcsolódó intézmény valamely orvosához vagy praxisához. A családorvosok például a hozzájuk rendelt – FőnixPRO rendszerben szereplő – orvos előjegyzési naptárjába jegyezhetnek elő pácienseket, vagy az Ő dokumentumait tekinthetik meg.

Lakossági felhasználó lehet olyan páciens is, aki már szerepel a FőnixPRO rendszerben, de lehet olyan is, aki még nem. Ez utóbbi regisztrálhatja magát, be is léphet, elő is jegyezheti magát (ez az egyetlen funkció érhető el a lakossági felhasználónak), majd amikor elmegy rendelésre, az kezelő rögzíti őt a FőnixPRO rendszerben is.< 1 Bevezetés és áttekintés  Tartalomjegyzék  3 Menü >