Pályázatok

"Élj egészségesen" rajzpályázat


A Dr. Hetés Ferenc szakorvosi rendelőintézet TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0047 Öngyógyító Lenti Kistérség pályázat keretén belül,,Egészségjárat” programelemében a projektben érintett célcsoport bevonása ösztönzése érdekében a gyermekek részére gyermekrajz-pályázatot hirdet. A cél az, hogy a pályaművekkel ráirányítsuk a figyelmet ez egészségfejlesztés fontosságára, a prevencióra.

részletek

Kabala figura tervezése


A Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet a TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-004 számú ,,Öngyógyító Lenti kistérség” című projekt keretén belül rajzpályázatot hirdet, a pályázat kabalafigurájának megtervezése céljából. A kabalafigura kampánycélokra lesz felhasználva, meg fog jelenni népszerűsítő illetve általános arculati anyagokon, így a projekt, az „Öngyógyító Lenti Kistérség” program mindenki számára beazonosítható lesz

részletek

Települési fogyókúra vetélkedő


A Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0047 „Öngyógyító Lenti Kistérség” című egészségfejlesztési pályázata keretében versenyt hirdet a fogyni vágyók részére Lenti és kistérségben.

részletek

"Füstmentesen" dohányzás leszoktató program


A Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet Egészségfejlesztési Iroda TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0047 „Öngyógyító Lenti Kistérség” című pályázatának köszönhetően a program szervezője Dohányzás Leszoktató Programot indít.

részletek